WELKOM BIJ

STICHTING WINTERSPORT GEHANDICAPTEN

Bekijk hier onze promo 

Aangepast skiën begint bij de SWG

SWG is een stichting, die in samenwerking met haar topvrijwilligers, skiërs met een lichamelijke beperking zelfstandig leert zitskiën. Jaarlijks reizen wij als groep 2 tot 3 keer per jaar af naar de Oostenrijkse en Italiaanse alpen. Op de pistes is er één op één begeleiding om zo een prachtige zitski ervaring te beleven.

Stichting Wintersport Gehandicapten is trots op haar materiaal- en begeleidersaanbod, waardoor de reizen uitdagingen bieden voor zowel beginners- als ervaren zitski-sporters. Wij gaan ieder jaar voor een groots groepsgevoel en een veilige reis, waar iedereen op eigen niveau kan groeien en kan genieten van de zitski bergsport!

Onze website was toe aan een update en momenteel zijn wij daarmee aan de slag om deze verder te moderniseren op het gebied van vormgeving, functionaliteit en informatie. Hierdoor kan het zijn dat de door u gezochte informatie nog niet beschikbaar is of alles naar behoren functioneert. Zijn uw vragen voor dit moment niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op: info@swg-nederland.nl.

Wat bieden wij

op onze vakanties

Materialen in bruikleen

     Wij beschikken over aangepast skimateriaal die we gebruiken tijdens onze reizen. Mocht u een dagje willen skiën, zelf op wintersport gaan, of willen oefenen dan kunt u bij ons aangepast skimateriaal huren.

Gezellige reizen

     Wij organiseren groepsreizen voor iedereen die op wintersport wil. Recreant, mindervalide, jong, oud, alleenstaand, als gezin, vrienden. Iedereen is welkom om in een gemoedelijke sfeer mee te gaan skiën.

Prettige accommodatie

     Als bestemming kunt u kiezen uit de maximale wintersport ervaring voor een minimaal budget of luxe en zeer goed aangepast.

Actief en gezellig

     Op eigen niveau met elkaar skiën in de buitenlucht. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de winterzon. Uitdagingen in grote of kleine stappen, ieder zijn/haar overwinning.  

Ga Mee op reis !!

Begint het al te kriebelen, gaat je hart al sneller kloppen, kun je niet wachten? Bekijk dan het filmpje. Maar er gaat niets boven het echte werk, kom dat zelf ervaren op één van onze reizen.

Bekijk onze facebook berichten

2 years ago
Wintersport

Zin in!

De Kaunertaler Gletscher is de kleinste en waarschijnlijk ook de meest onbekende gletsjer van Tirol. Maar misschien is het wel de ... See more

2 years ago
Foto's uit het bericht van Stichting Wintersport Gehandicapten

Afgelopen zondag hebben Rik Rens en Rini een skie clinic gegeven een nieuwe begeleiders en deelnemers. Het was een geslaagde dag. ... See more

2 years ago

Vorige week had Rens een interview over SWG bij radio Aalsmeer!
Binnenkort zal dit interview te horen zijn via de website van ... See more

2 years ago
SWG clinic 2 2017/2018

Even ter herinnering...
Aankomende zondag 5 november staat er een clinic gepland! De clinic zal van 13:00 tot 17:00 zijn in ... See more

Inschrijven kan via dit Facebook even of info@swg-nederland.nl kost € 10,00 contant op clinic te voldoen

2 years ago

2 years ago

HELP DE SWG
Begeleiders GEZOCHT, voor de Italië reis 26-01-18 tot 03-02-18.
De 1e Italië-reis zit VOL met deelnemers, maar we ... See more

2 years ago

EVEN Voorstellen!!!

Hallo allemaal! Ik zal mij even voorstellen…

Ik ben Dunja Antenbrink en ik ben student van de opleiding ... See more

2 years ago

SWG heeft een clinic gehouden voor nieuwe deelnemers en begeleiders afgelopen zondag 1 oktober in Snowplanet te Spaarnwoude. Een ... See more

2 years ago
Foto's uit het bericht van Stichting Wintersport Gehandicapten

De Stichting Winstersport Gehandicapten is op zoek naar een secretaris om ons team te komen versterken. We zijn een non-profit ... See more

2 years ago
Kaunertaler Gletscher

Het Kaunertal gaat dit weekend al weer OPEN!!!

Saisonstart am 22.09.😃❄️
We start the skiing season on 22.09.😃❄️

« 4 of 7 »