WELKOM BIJ

STICHTING WINTERSPORT GEHANDICAPTEN

Bekijk hier onze promo 

Aangepast skiën begint bij de SWG

SWG is een stichting, die in samenwerking met haar topvrijwilligers, skiërs met een lichamelijke beperking zelfstandig leert zitskiën. Jaarlijks reizen wij als groep 2 tot 3 keer per jaar af naar de Oostenrijkse en Italiaanse alpen. Op de pistes is er één op één begeleiding om zo een prachtige zitski ervaring te beleven.

Stichting Wintersport Gehandicapten is trots op haar materiaal- en begeleidersaanbod, waardoor de reizen uitdagingen bieden voor zowel beginners- als ervaren zitski-sporters. Wij gaan ieder jaar voor een groots groepsgevoel en een veilige reis, waar iedereen op eigen niveau kan groeien en kan genieten van de zitski bergsport!

Onze website was toe aan een update en momenteel zijn wij daarmee aan de slag om deze verder te moderniseren op het gebied van vormgeving, functionaliteit en informatie. Hierdoor kan het zijn dat de door u gezochte informatie nog niet beschikbaar is of alles naar behoren functioneert. Zijn uw vragen voor dit moment niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op: info@swg-nederland.nl.

Wat bieden wij

op onze vakanties

Materialen in bruikleen

     Wij beschikken over aangepast skimateriaal die we gebruiken tijdens onze reizen. Mocht u een dagje willen skiën, zelf op wintersport gaan, of willen oefenen dan kunt u bij ons aangepast skimateriaal huren.

Gezellige reizen

     Wij organiseren groepsreizen voor iedereen die op wintersport wil. Recreant, mindervalide, jong, oud, alleenstaand, als gezin, vrienden. Iedereen is welkom om in een gemoedelijke sfeer mee te gaan skiën.

Prettige accommodatie

     Als bestemming kunt u kiezen uit de maximale wintersport ervaring voor een minimaal budget of luxe en zeer goed aangepast.

Actief en gezellig

     Op eigen niveau met elkaar skiën in de buitenlucht. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de winterzon. Uitdagingen in grote of kleine stappen, ieder zijn/haar overwinning.  

Ga Mee op reis !!

Begint het al te kriebelen, gaat je hart al sneller kloppen, kun je niet wachten? Bekijk dan het filmpje. Maar er gaat niets boven het echte werk, kom dat zelf ervaren op één van onze reizen.

Bekijk onze facebook berichten

2 years ago

YES!! De reis naar Italië zit vol! We hebben genoeg begeleiders om op reis te kunnen. Allemaal hartelijk dank voor het delen en ... See more

2 years ago
Inschrijfformulier Italië

HELP DE SWG
Begeleiders GEZOCHT, voor de Italië reis 25-01-19 tot 02-02-19.
De Italië-reis zit VOL met deelnemers, maar we ... See more

Vul uw gegevens in om u aan te melden voor de reis naar Italië

2 years ago

Beste ski-vrienden,

Hierbij wil ik jullie doorgeven dat ik uit het bestuur van de SWG treed.
30 jaar geleden heb ik met een ... See more

2 years ago

De nieuwe reisdata voor seizoen 2019 zijn al lang bekend, dus bye bye zomerski en op naar de winter
HET INSCHRIJVEN KAN BEGINNEN ... See more

2 years ago

Beste wintersporters,

De kou trekt eindelijk ons land uit, op naar de zomer! Stichting Wintersport Gehandicapten is alweer bezig ... See more

3 years ago
Supportbeurs

Op de Supportbeurs in Utrecht gaan we dit jaar de aangepaste skisport in het zonnetje zetten! Er wordt een rollerbaan ... See more

Hoewel de lente officieel is begonnen, blijven we nog even in winterse sferen. Er is namelijk steeds meer interesse in aangepast ... See more

3 years ago
ParaWatcher

⛷️ Zitskiër Niels de Langen breng je niet gauw uit balans. "Dit zijn ook wedstrijden zoals alle andere. Alleen hangen hier ... See more

3 years ago
Snowplaza

Hoe denken jullie hierover?

Joanne ziet alle sleepliften met pijn in het hart verdwijnen... Ben jij sleepliften liever kwijt of rijk? ⚓ vs. 🚡!

3 years ago
Erster barrierefreier PistenBully der Welt im Kaunertal

https://www.suedtirolnews.it/wirtschaft/erster-barrierefreier-pistenbully-der-welt-im-kaunertal

Kaunertal - Das barrierefreie Gesamtangebot im Kaunertal wird ab sofort mit dem weltweit ersten barrierefreien PistenBully ... See more

« 2 of 7 »