20 september 2021

Reisinfo Oostenrijk

Pak je koffer maar vast in, aankomend winterseizoen organiseren wij weer een oergezellige reis naar Oostenrijk. We zullen verblijven in Hotel Weisseespitze te Feichten, in het zuiden van Tirol. Dit 4 sterren hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft een fantastisch uitzicht over het dal. De (aangepaste) kamers in het hotel zijn ruim en voorzien van alle gemakken. 

In het zwembad is een tillift aanwezig, via het binnenzwembad zwem je naar het panorama buitenbad. Het hotel heeft ook een wellness, waar je heerlijk kunt ontspannen in de sauna na een dag skiën. Of kunt gaan genieten van een welverdiende massage.  

Het skigebied waar we gaan skiën is de Kaunertaler Gletsjer, met rustige sneeuwzekere pistes. Ook het skigebied is rolstoeltoegankelijk, er zijn goede aangepaste toiletten in het restaurant. En het restaurant zelf is bereikbaar per lift. Vanaf het hotel is het een half uur rijden met de auto naar de piste, via een van de mooiste hooggebergtewegen van de Alpen (ca. 25 km). We kunnen parkeren naast de skipiste, dus je stapt zo in je zitski en we zijn weg! 

SWG wintersport Oostenrijk
Oostenrijk

Tarief deelnemers 
€ 1275,-

Tarief begeleider 
€ 475,-

Praktische informatie 

  • 11 t/m 18 maart 2023
  • Geen aanbetaling 
  • Inclusief skipas 
  • Deelnemers die niet ADL-zelfstandig zijn dienen zelf zorg te dragen voor dagelijkse begeleiding 
  • Iedereen komt op eigen initiatief naar het hotel en skipiste. Het bestuur zal zich inspannen voor een carpoolschema. Als het voor deelnemers niet mogelijk is om met eigen vervoer/carpool te reizen dan kan het bestuur op zoek gaan naar een alternatief en daarbij behorende kosten.  
  • Aankomst op zaterdag 11 maart, je kunt vanaf 15.00 uur inchecken. Aanvang terugreis is op zaterdagochtend 18 maart, uitchecken tot uiterlijk 11 uur. 
  • Verblijf op basis van halfpension, dit is dan inclusief: ontbijtbuffet, in de namiddag koffie met gebak en snacks, 4 gangen keuzemenu. 
  • Eén op één begeleiding bij het skiën.  
  • Aangepast skimateriaal voor deze week via ons te huren á € 125,-

Schrijf uzelf in via onderstaand formulier

Ga naar het Inschrijfformulier
Algemene Voorwaarden en Huishoudelijk Reglement die voor de reis gelden
Algemene Voorwaarden
Huishoudelijk Reglement