Skiën met SWGWij organiseren groepsreizen voor iedereen die op wintersport wil. Recreant, mindervalide, jong, oud, alleenstaand, als gezin, vrienden. Iedereen is welkom om in een gemoedelijke sfeer en op eigen niveau mee te gaan skiën in de buitenlucht. Onder begeleiding en het genot van een hapje en een drankje genieten van de winterzon. Uitdagingen in grote of kleine stappen, zo heeft iedereen een eigen overwinning in een prachtige winteromgeving . 

Wij beschikken over eigen aangepast skimateriaal die we gebruiken tijdens onze reizen. Mocht u een dagje willen skiën, zelf op wintersport gaan, of willen oefenen dan kunt u bij ons aangepast skimateriaal huren.

Onze accommodaties zijn gekozen voor een passend verblijf naar ieders wensen. Zo bieden wij in Italië een reis met busvervoer, waar u met een minimaal budget de maximale wintersport ervaring en begeleiding heeft. Ook bieden wij een wintersportvakantie aan in Oostenrijk. De groepsdeelnemers komen met eigen vervoer naar het luxe en zeer goed aangepaste Weisseespitze hotel in het prachtige Kaunertal. 

 

Onze reizen voor seizoen 2020-2021

Italië

                         Geannuleerd, gaat niet door i.v.m. Covid-19                                 

Meer info

Oostenrijk

Aankomst 17 april, vertrek 24 april 2021

Meer info