Het algemeen bestuur

20 september 2021

Het doel van de SWG is om mensen met een lichamelijke beperking zoveel mogelijk zelfstandig te leren skiën tijdens de vakanties die wij organiseren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het enthousiaste en gedreven bestuur, bestaande uit de volgende leden:

Mark Boeren – Voorzitter
Mijn naam is Mark Boeren, 39 jaar en ga sinds 2003, jaja al 18 jaar mee met de SWG. Woon in Helvoirt met mijn vrouw Esther en zoontjes Pepijn & Tommy en natuurlijk onze labrador Puck.

In het dagelijks leven ondernemer met een bedrijf in industriële waterbehandeling. Daarvoor reis ik de hele wereld over en ben veel op pad. Mijn voorliefde en passie is absoluut skiën en sta al vanaf mij 3e jaar op de latten. Ik heb ook op veel plekken in de wereld de bergen af mogen skiën en kan dan echt genieten van natuur en snelheid.

Ik heb de SWG altijd als een hele speciale club ervaren. Met veel trots draag ik nu ook in het bestuur mijn steentje bij om het voortbestaan en de groei van deze warme stichting voort te zetten.

Marco Scheepens – Penningmeester
Vanaf het eerste moment dat ik zitskiën ervaarde was ik meteen verkocht. In 2008 voor het eerste mee geweest met de SWG en nooit meer weggegaan. In 2011 was de SWG op zoek naar een nieuwe penningmeester. Gezien mijn administratieve achtergrond wilde ik graag het enthousiaste team gaan ondersteunen. De rest is geschiedenis. In de loop van de jaren heb ik mijn skivaardigheden verder weten te ontwikkelen en kan ik gebruiken om deelnemers te ondersteunen. 

Wendy Ceelen – Secretariaat
Via mijn vader Riny ben ik ongeveer 20 jaar geleden voor het eerst meegegaan met een van de reizen van de SWG. De gezelligheid en sfeer hebben mij direct gegrepen en probeer jaarlijks mee te gaan op reis. Wintersport is voor mij een vakantie om naar uit te kijken, mijn doel is om als SWG dit ook mogelijk kunnen maken voor alle deelnemers en begeleiders. Bij de SWG ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat, wat ik naast mijn werk met veel plezier en voldoening doe.  

Paul van Grinsven – Materiaal
Ik ben Paul van Grinsven en 50 jaar oud. Het is alweer 10 jaar geleden dat ik voor de eerste keer mee ging als begeleider met een SWG-reis naar Italië.

Vanaf dat jaar (door omstandigheden) maar een jaar gemist en nu alweer 4 jaar in het bestuur. Eerst als algemeen bestuurslid maar nu als materiaalman (het stokje van Riny Ceelen overgenomen).

Ik woon Boxtel met mijn vrouw Fleur en 2 kinderen, 3 poezen, hamster, konijn en een kip.

Marlies Zomer – Algemeen bestuurslid
Mijn naam is Marlies Zomer, en ben 27 jaar oud. Sinds 2012 probeer ik jaarlijks mee te gaan met de SWG-reis naar Italië. Momenteel volg ik de studie Social Work en ben ik hier dagelijks mee bezig. Ook kan je mij soms in de weekenden terugvinden in de escape room in Bergen op Zoom waar ik werk. Sinds de zomer van 2019 heb ik een plaats gekregen in het bestuur van de stichting. 

Pim Brouwers – Algemeen bestuurslid
Mijn naam is Pim Brouwers, ik ben 28 jaar en al zeker 22 jaar fanatiek zitskiër. Mijn eerste stappen in de skisport heb ik bij de SWG gezet. Ik ga namelijk al mee vanaf 2001, ben begonnen in de Bi-Unique en later overgestapt op de monoski. Zowel Italië als Oostenrijk is bekend terrein voor mij. De eerste 11 jaar ben ik, met mijn ouders en zussen, naar Italië geweest en inmiddels ben ik ook al een aantal jaren mee geweest naar Oostenrijk. Dit alles als deelnemer.

Sinds dit jaar ga ik mee als begeleider op de reizen. Ik vind het dan ook fantastisch om anderen met een handicap te laten zien wat er wél kan en hen te motiveren/stimuleren om net zo te genieten van de skisport als dat ik dat zelf doe.